Gå direkt till innehåll
Procurator bygger större och bättre butik i Landskrona

Pressmeddelande -

Procurator bygger större och bättre butik i Landskrona

För att kunna ge våra kunder bättre service flyttar vi nu vår Landskronabutik från Stuverigatan, ny adress blir Pumpgatan 2.
-Vi har helt enkelt vuxit ur den tidigare lokalen berättar Procurators butiksutvecklare Anders Lindgren. Fler och fler företag upptäcker vår sortimentsbredd såväl som butikspersonalens specialkompetens, samtidigt som vi nu får plats med hela Procurators sortimentsbredd. Anders berättar fortsättningsvis att butiken i Landskrona varit en av Procurators minsta butiker till ytan men med en omsättning som en stor butik.

-Vi har under en lägre tid sökt efter en ny bättre lokal i Landskrona, kravet har hela tiden varit att skapa förutsättningar för att nå fler kunder och ökad service till de vi redan samarbetar med. När Hedbergs lämnade sina lokaler såg vi möjligheten att med viss ombyggnad erbjuda den tillgänglighet vi sökt. Den nya lokalen kommer, utöver vårt i Landskrona redan kända sortimentet inom kläder och personligt skydd, även att omfatta ett bredare sortiment inom kontor, emballage, städartiklar och förbrukningspapper.

-Det är oerhört spännande och väldigt roligt att göra en sådan här satsning för att tillgodose våra kunders behov trots rådande konjunkturläge säger butikschef Börge Petersson. Vi ser en tilltagande kundtillströmning och med ett utökat butikssortiment vill vi vara attraktiva för fler kundgrupper.

Invigning sker den 6/12 med bl a auktionsutropare, modevisning och invigningserbjudanden.
Mellan kl 11 och 14 bjuds det på ärtsoppslunch och den nationellt kände Stefan Pålsson är på plats och bjuder på provsmakning av sin fantastiska VM-lax.

Den gamla butiken är stängd fr o m tisdagen den 27/11.

För ytterligare information kontakta gärna:
Anders Lindgren, butiksutvecklare
anders.lindgren@procurator.se
010-6040175
Börge Petersson, butikschef Landskrona
börge.petersson@procurator.se
010-6040251

Ämnen

Kategorier

Regioner


Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 17 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.