Pressmeddelande -

TOOLS tecknar avtal med Stockholm Vatten!

TOOLS tecknar avtal med Stockholm vatten gällande arbetskläder & skor. De flesta inköp kommer att ske i butik och ett avgörande skäl till att TOOLS vann upphandlingen var placeringen av TOOLS butiker i Stockholm, där Stockholm vatten har sin närvaro.
Värdet på affären år cirka 500 000 SEK per år.

Avtalsstart är i januari 2013 med en avtalstid på ett år med möjlighet till förlängning 1 år + 1 år ytterligare.

Ämnen

  • Bygg, fastighet

Kategorier

  • butik
  • rikskundsavtal
  • arbetskläder
  • skor

Om TOOLS - www.tools.se

TOOLS är Nordens största återförsäljarkedja för verktyg och förnödenheter till industrin. Vi finns idag på närmare 200 orter i Sverige, Norge och Finland. Med produkter från starka och namnkunniga leverantörer i kombination med hög tillgänglighet och lokal kompetens samt effektiva tjänster inom service, logistik och IT hjälper vi industriföretag att ta ett helhetsgrepp på försörjningen av verktyg och förnödenheter för sin MRO-verksamhet (Maintenance, Repair and Operations). Vår målsättning är att vara kundens förstahandsval för effektivare MRO.

TOOLS-kedjan utgör en del av B&B TOOLS-koncernen – Nordens största leverantör av industriförnödenheter och komponenter till företag inom industri- och byggsektorn. B&B TOOLS är noterat på OMX Nordiska Börs i Stockholm. Läs mer på www.bb.se och www.tools.se

Kontakter

Niclas Ahlqvist

Presskontakt VD, TOOLS Sverige TOOLS Sverige AB +46 70-545 87 17